Türkiye'de ilk en geniş katılımlı Salsa Şampiyonasının 3.sü başlıyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sayıları her geçen gün artan Latin dansı tutkunları, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Salsa Cumhuriyet Kupası'nın üçüncüsü için İstanbul'da 9 Aralık 2006 Cumartesi günü Maslak Refresh The Venue'de düzenlenecek. 3.Salsa Cumhuriyet Kupasina yüzlerce çift baş vurdu.
Dil, din, ırk ayırt etmeden, tüm insanlığı birleştirme gücüne sahip olan salsa, kadını-erkeği, genci-yaşlısı ile dünyanın dört bir yanından dans tutkunlarını bu birleştirici gücüyle bir kez daha bir araya getirecek.
İstanbul'un önde gelen Salsa Okulları tarafından geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen ve büyük ilgi gören Salsa Cumhuriyet Kupası'nın üçüncüsü Türkiye'nin dört bir yanından gelecek Salsa Dansçılarının katılımıyla gerçekleşecek ve ulusal nitelikteki yarışma; amatör, seniors, profesyonel ve show salsa (team - çift salsa) kategorilerinde düzenlenecek.
DÜNYACA ÜNLÜ JÜRİ, DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜL
Jüri üyeliğini dünya salsa, ve dünya latino show şampiyonları ünlü İtalyan çift STEFANIA RESSIA & GIORGIO BOCCA ve dünyanin tüm kongrelerinde en çok aranan çiftlerinden olan İspanyol Aguanile Dance Company'den ROI & TALIA'nın üstlendiği 3. Salsa Cumhuriyet Kupası, başarılı Türk dansçılarına dünya çapında performanslarını sergileme fırsatı da sunmuş olacak. Profesyonel salsa kategorisinde birinciliği kazanacak çift, dünyanın en prestijli salsa yarışması olarak kabul edilen International Dance Organization'in 2007 Dünya Salsa Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|