Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 8-10 Mayıs 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Bulgaristan Fanta Salsa Festivali’ne bizimle birlikte sudan ucuza katılacak çılgın salsacılar aranıyor!İster Salsa yapın ister yapmayın. İster yıllardır dansediyor olun ister hiç dansetmemiş. Ama;Ulaşım
3 Tam gün full eğlence
2 Gece OK Konaklama (2* ve 4* otellerde)
Festival Katılımı
Rehberlik
Güleryüz & eğlence
dahil sadece 179 EURO’ya bulamayacağınız bu eğlence fırsatını sakın kaçırmayın...Bulgaristan Salsa Festivali’ne son 3 yıldır grup halinde katılıyor ve çok eğleniyoruz. Avrupa’nın en büyük ve en başarılı salsa festivalinden biri yıllardır komşumuz Bulgaristan’da yapılıyor ve her yıl yaklaşık 3000 katılımcıyı konuk ediyor ve bugüne kadar 250’den fazla çılgın Türk salsacı bu fırsatın ve eğlence’nin tadına vardı, pekçoğu müptelası oldu. Çünkü; Festival geçen 4 yıl içersinde kalitesini ve farkını uluslararası salsa camiasına çoktan hissettirdi. Dünyaca ünlü eğitmenler sizlere tüm haftasonu boyunca ders vermek, partilerde sizlerle dansetmek ve gösteriler sunmak üzere orada, yanıbaşınızda olacak.
Cuma gecesi muhteşem dans gösterileri, Cumartesi gecesi Broadway Müzikalleri çizgisindeki dans prodüksiyonu, Pazar gecesi ise Dünya Salsa Şampiyonası seçmesi niteliğindeki üst düzey yarışmayı izlerken seyretmeye doyamayacağınız bir görsel/işitsel şölen yaşayacaksınız.
Dünyanın dört bir yanından gelen 3000’den fazla salsa aşığıyla birlikte Cuma, Cumartesi ve Pazar geceleri güneşin doğduğu satlere kadar süren party ve after party’lerde dans etmek ayrıcalığını yaşayacaksınız.
Istanbul-Sofya arası 560km olduğundan; dostlarınız arkadaşlarınızla birlikte güle eğlene geçireceğiniz bir otobüs yolculuğu yapıp uçak maliyetleri yerine çok daha düşük maliyetler üstlenmiş olacaksınız.Bulgaristan gelir düzeyi olarak Türkiye’nin altında bir ülke olduğundan yiyeceğiniz ve içeceğiniz herşey için vereceğiniz para Türkiye’de vereceğinizin üçte biri ya da dörte biri seviyesinde olacaktır. Aynı şekilde alacağınız Taksi vb. her türlü servis de son derece ucuzdur.Dünyaca ünlü ve en iyi eğitmenlerden Cumartesi ve Pazar günü alacağınız workshoplarda hem eğlenecek hem de en iyilerden çok şey öğreneceksiniz. Festival dönüşü salsa seviyenizdeki gelişime ve vizyonunuzdaki değişime kendiniz bile şaşıracaksınız.Tüm bunları (Ulaşım+2 gece konaklama+Festival Bileti) 179 EURO’dan başlayan fiyatlarla alabileceğiniz ve bu kaliteyi ve bunca eğlenceyi daha ucuza maledebileceğiniz bir başka festival yok.Bu nedenle sizleri 8-10 Mayıs tarihleri arasında Çılgın Salsacılar arasına katılıp bizimle birlikte Bulgaristan’a gelmeye davet ediyoruz.
Bu fırsatı KAÇIRMAYIN!Gezimizle ilgili özet bilgiler verecek olursak;7 Mayıs 2009 Perşembe gecesi özel olarak kiraladığımız otobüslerimizle Sofya’ya doğru yola çıkıyoruz (izin problemi yaşayanlar için Cuma çıkışlı alternatif mevcuttur, arayınız).8 Mayıs 2009 Cuma sabah otellerimize yerleşiyoruz.Akşam gösterilerin başladığı saate kadar boş zamanımız olduğundan hepbirlikte şehir turuna çıkıyor, görmemiş olanlara Sofya’yı öğretiyoruz, yiyor içiyor eğleniyoruz.Akşam otelimize gelip hazırlanıyor, Universiade Hall’a gidiyor ve enfes gösteriler izliyoruz.Gösterilerin ardından “4th KM” adındaki parti mekanına geçip dans etmeye başlıyoruz. “Bu kadar yol gelmişim. Bitmeden gitmem!” diyenler için parti sabah 8:00-8:30 sularına kadar sürüyor. “Yarın workshoplar var ben bu kadar yorgunluğu kaldıramam.” diyenler ise otele gidip uyuyor.Cumartesi 10:30-11:00 gibi workshoplar başlıyor. Dünyaca ünlü eğitmenler akşam yaklaşık 18:00’e kadar eşzamanlı olarak 4-5 salonda dersler veriyorlar. İster salsa’ya 1 hafta önce başlamış olun ister yıllardır dansedin; kendi seviyenize uygun dersler buluyor, beğendiğimiz eğitmenin sınıfına girip eğitim alıyoruz.Workshop’lar sonrası genel teamül otele geçip bir duş almak ve gece için hazırlanmak şeklinde olduğundan çoğunluk bunu yapıyor.Cumartesi gecesi için muhtemelen bugüne kadar izlediğimiz en güzel dans prodüksiyonlarından biri sizi bekliyor olacak. Çoğu festivalden farklı olarak sıradan ardı ardına gelen gösteriler yerine belli bir konsept kapsamında hazırlanarak bir prodüksiyon haline getirilen Cumartesi akşamı gösterilerinin Broadway Müzikallerindeki müzik/dans keyfini bugüne kadar olduğu gibi aratmayacağını düşünüyoruz.Gösteriler sonrası tekrar parti mekanına geçiyor ve Cuma geceye göre daha da coşkulu bir partide yine güneşin doğduğu saatlere kadar dans ediyoruz.Pazar gecesi yola çıkacağımızdan Pazar sabah otellerimizden checkout yapıp valizlerimizi otobüsümüze ya da otel valiz odasına bırakıyoruz (Arzu edenler için Pazar gecesinin de dahil etmek mümkündür).Pazar günü sabahtan itibaren Cumartesi gününde olduğu gibi sabahtan akşama kadar dersten derse katılıyoruz. Tabi bu arada katıldığımız tüm workshoplarda tüm dünyadan gelen salsacılar olduğundan pek çok yeni insanla tanışıp yeni arkadaşlıklar kuruyoruz.Pazar gecesi Dünya Salsa Şampiyonası Finalleri için seçme yarışması sayılan bir yarışmanın finallerini izliyoruz. Ardından yine parti zamanı Pazar gecesi partinin sonlarına doğru sabah 04:00 sularında (yani teknik olarak Pazartesi günü :P) parti mekanından çıkıp doğrudan otobüsümüze biniyor ve İstanbul’a doğru yola çıyoruz.11 Mayıs 2009 Pazartesi öğleden sonraki saatlerde İstanbul’a dönmüş oluyoruz.
Fiyatlandırma; 3 kişilik odada; Pliska Hotel (2*/2 gece/OK) + Ulaşım + Party Pass (Gösteriler+Partiler) : 179 EuroPliska Hotel (2*/2 gece/OK) + Ulaşım + Full Pass (Gösteriler+Partiler+Workshoplar) : 209 EuroMetropolitan Hotel (4*/2 gece/OK) + Ulaşım + Parti Pass ( Gösteriler+Partiler) : 209 EuroMetropolitan Hotel (4*/2 gece/OK) + Ulaşım + Full Pass (Gösteriler+Partiler+Workshoplar) : 239 Euro2 kişilik oda için;10’ar EURO eklenebilir.Otellerde kaç adet 3 kişilik odamız olduğuna dair net bilgimiz yok. Bu nedenle 3 kişilikte yer bulunamadığı durumda fark konusunda bilgi vermekte fayda var.
http://www.bgsalsafiesta.com/
| < Önceki | Sonraki > |
|---|