Daha önce haberini duyurduğumuz 2. İzmir Salsa kupası ile ilgili detaylar aşağıda verilmiştir. 21- 22 Nisan 2007 tarihlerinde 2. İzmir Salsa Kupası gerçekleştirilecektir. Tam 5.000 dolar ödül verilecek olan bu yarışma Türkiye’nin sayılı yarışmalarından biri olacak.Kaçırmayın!
21- 22 Nisan 2007 tarihlerinde 2. İzmir Salsa Kupası gerçekleştirilecektir.
Bu organizasyon iki aşamadan oluşacaktır. 21 Nisan 2007 de 12:00 20:00 saatleri arasında; juniour, senyour, ametour, proffesional, show salsa cup, show salsa team olarak kategorilendirilen yarışma gerçekleştirilecektir. Aynı gece ise saat 22:00 den itibaren sabah 4:00 e kadar showlar ve Latin gecesi bulabilirsiniz.
Aşağıda organizasyona yurt dışından katılan profesyonel dansçıların isimleri yer almaktadır:
Fabian Dario Cano Munoz - 2005 Porta Rico Dünya Salsa Şampiyonası 2. si
Esther Maria Dominquez - 2005 Porta Rico Dünya Salsa Şampiyonası 2. si
Vanesa Zamudio Mulo - 2006 İspanya Ulusal Salsa Şampiyonası 2. si
Sergio Dominguez Vazquez - 2006 İspanya Ulusal Salsa Şampiyonası 2. si
Sabor a Fuego - Son yıllarda dünyanın sayılı salsa merkezlerinde gerçekleştirilen kongrelere en çok katılan popüler salsa gruplarından birisi
SIMPOSIUM INTERNACIONAL DE MADRID; MURCIA BAILA INTERNACIONAL; SALSORRO INTERNACIONAL FESTIVAL; MALAGA SALSA FESTIVAL INTERNACIONAL; TARRAGONA SALSA CONGRESS; RICASALSA CONGRESS; CORUÑA LATINA; CONGRESO INTERNACIONAL DE CADIZ; FIS (FASTIVAL IBEROAMERICANO) ; MUEVETE SALSA FESTIVAL; CANTABRIA SALSA FESTIVAL; etc..etc...
and in a important events out our country how:
FESTIVAL INTERNACIONAL DE BAILADORES (MILANO-TROPICAL GEM) ; PUERTO RICO SALSA CONGRESS; LONDON SALSA WEEKENDER; SALSALUX FESTIVAL (LUXEMBURGO); PARIS MAMBO FESTIVAL; BRAGA LATINA (PORTUGAL); INTERNACIONAL LISBOA SALSA CONGRESS (PORTUGAL),ETC..ETC...
and we have diferents titles how :
1º of spain salsa champion chips 2003,2º of spain salsa champion chip 2004;1º salsa champion chip 2005; 2º of mundial salsa champion chip,2º of spain salsa champion chip 2006; and diferents titles in a social ballroom how 1º posicion of europe in 2003,etc...
Tüm bu dansçılar dışında latin dans gecesinde Türkiyenin en önde gelen salsa show grupları da gösteriler sunacaklardır.
PARTY giriş ücreti: 35 YTL dir. Partiye bilet alan herkes ve yarışmacı olan herkes için party girişi ücretsizdir.
22 Nisan Pazar 2007 de ise ; 14:00 18:00 saatleri arasında workshoplar gerçekleştirilecektir.
Workshopların Ücretlendirilmesi:
1 saat 30 YTL
2 saat 50 YTL
3saat 75 YTL şeklindedir.
Varlığınızın ve varlığımızın sebebi olan ; öğrencilerinizi , show grubunuzu ve tabi ki sizi hem yarışmalarda hem de workshoplarda aramızda görmek istiyoruz.
Tüm dünyada dans insanları din, dil, ırk, kültür , okul vs... gözetmeksizin birleştiren bir unsurdur. Bu misyonu benimsemiş bir kurum sahibi olan Hale Oktay ise , istediğinizde ve ihtiyaç duyduğunuzda her zaman yanınızda olmuştur ve olmaya devam da edecektir.
Hale Oktay
HALE OKTAY DANS OKULU & ORGANİZASYON & SALSA CLUB
www.haleoktay.com www.haleoktay.com
Tel 232. 489 44 80
Faks:232. 489 44 31
Cep :536. 938 70 93 Erkan Oktay
Cep: 533. 81 632 81 Hale Oktay
*****En geç 1 Nisan a kadar organizasyona hangi şekilde ve koşullarda ,
nasıl katılmak istediğinizi ve organizasyonu nasıl destekleyeceğinizi detaylandırır mısınız?
Organizasyonun programlanması açısından önem taşımaktadır.
KURALLAR
AŞAĞIDAKİ KURALLAR SADECE AMATÖR PROFESYONEL YARIŞMA İÇİN GECERLİDİR.
|
a-Artistik İzlenim
b- Teknik
|
Yarışmaya başvurular;Hale Oktay Dans Okulu na doğrudan faks; e-mail ya da yüz yüze metodlar kullanılarak 19 Nisan 2007 saat: 19.00'a kadar yapılacak ve önkayıt yaptırılması ile birlikte kişi başı 30 YTL nin nakit olarak elden ya da banka havalesi yoluyla ödenmesi,ve yarışma komitesinin yarışmacıyı kabulü ile gerçekleşecektir.
- Yarışmacılar ön elemenin, ve hak kazanırlarsa finalin yapılacağı yerde, yarışma saatinden (60) dakika once çift olarak hazır bulunmak mecburiyetindedir. 60 dakika once hazır olmayan çiftler ön eleme veya finallerden elenecektir.
- Her katılımcıya, katılım sertifikası verilecektir. Yarışma basın ve yayın hakları ORGANİZATÖR' e aittir. Sonuçlar final gecesi açıklanacaktır. Elemeler ve finalde oylama açık olarak yapılacaktır
- Yarışmaya katılım formlarını doldurup,katılım ücretlerini ödeyip, yarışmaya katılmaya kabul edilmeyen çiftlerin ücretleri iade edilecektir.
- Yarışmada ilk 6'e giren çiftler ve grupların yarışma akabindeki 6 ay süresi boyunca organizasyon komitesinin bilgisi dışında show larını hiçbir şekilde sergileyemiyeceklerdir. Aksi takdirde cezayi işlemin başlatılacağını kabul eder.
- Yarışma katılım ücreti kişi başı 30 ytl dir.Birden fazla kategoride yarışacak yarışmacılar( örneğin amatör, semi-prof ve prof. de yarışıp Show Salsa yada girecek olan) sadece bir kez katılım ücreti ödeyecektir.)
Yarismacilara aksamki parti girişi ücretsizdir.
KURALLAR
AŞAĞIDAKİ KURALLAR SADECE JUNIOR PROFESYONEL YARIŞMA İÇİN GECERLİDİR.
|
|
|
|
|
|
|
|
a-Artistik İzlenim
b- Teknik
|
- Yarışmacılar ön elemenin, ve hak kazanırlarsa finalin yapılacağı yerde, yarışma saatinden (60) dakika önce çift olarak hazır bulunmak mecburiyetindedir. 60 dakika önce hazır olmayan çiftler ön eleme veya finallerden elenecektir.
- Her katılımcıya, katılım sertifikası verilecektir. Yarışma basın ve yayın hakları ORGANİZATÖR' e aittir. Sonuçlar final gecesi açıklanacaktır. Elemeler ve finalde oylama açık olarak yapılacaktır
- Yarışmaya katılım formlarını doldurup,katılım ücretlerini ödeyip, yarışmaya katılmaya kabul edilmeyen çiftlerin ücretleri iade edilecektir.
- Yarışmada ilk 6'e giren çiftler ve grupların yarışma akabindeki 6 ay süresi boyunca organizasyon komitesinin bilgisi dışında show larını hiçbir şekilde sergileyemeyeceklerdir. Aksi takdirde cezayi işlemin başlatılacağını kabul eder.
- Yarışma katılım ücreti kişi başı 30 ytl dir.Birden fazla kategoride yarışacak yarışmacılar( örneğin amatör, semi-prof ve prof. de yarışıp Show Salsa yada girecek olan) sadece bir kez katılım ücreti ödeyecektir.)
Yarismacilara aksamki parti girisi yemek ucretsizdir. - Profesyonel Kategoride Salsa tarzı bir parça içinde karıştırılamaz. Kuba Tarzı başlayan bir dans gene Kuba, Cross-Body Lead Tarz başlayan bir dans gene Cross-Body Lead devam edecektir. Amator,Juniors,Seniors kategoride ise karısık salsa tarzi serbesttir.
KURALLAR |
||
AŞAĞIDAKİ KURALLAR SADECE SENIOR YARIŞMA İÇİN GECERLİDİR.
|
|
a-Artistik İzlenim
b- Teknik
|
- Yarışmacılar ön elemenin, ve hak kazanırlarsa finalin yapılacağı yerde, yarışma saatinden (60) dakika önce çift olarak hazır bulunmak mecburiyetindedir. 60 dakika önce hazır olmayan çiftler ön eleme veya finallerden elenecektir. Yarışmaya başvurular;Hale Oktay Dans Okulu na doğrudan faks; e-mail ya da yüz yüze metodlar kullanılarak 19 Nisan 2007 saat: 19.00'a kadar yapılacak ve önkayıt yaptırılması ile birlikte kişi başı 30 YTL nin nakit olarak elden ya da banka havalesi yoluyla ödenmesi,ve yarışma komitesinin yarışmacıyı kabulü ile gerçekleşecektir.
- Her katılımcıya, katılım sertifikası verilecektir. Yarışma basın ve yayın hakları ORGANİZATÖR' e aittir. Sonuçlar final gecesi açıklanacaktır. Elemeler ve finalde oylama açık olarak yapılacaktır
- Yarışmaya katılım formlarını doldurup, katılım ücretlerini ödeyip, yarışmaya katılmaya kabul edilmeyen çiftlerin ücretleri iade edilecektir.
- Yarışmada ilk 6'e giren çiftler ve grupların yarışma akabindeki 6 ay süresi boyunca organizasyon komitesinin bilgisi dışında show larını hiçbir şekilde sergileyemiyeceklerdir. Aksi takdirde cezayi işlemin başlatılacağını kabul eder.
- Yarışma katılım ücreti kişi başı 30 ytl dir.Birden fazla kategoride yarışacak yarışmacılar( örneğin amatör, semi-prof ve prof. de yarışıp Show Salsa yada girecek olan) sadece bir kez katılım ücreti ödeyecektir.)
Yarismacilara aksamki parti girisi ve gunduz organizasyon tarafindan verilecek yemek ucretsizdir. - Profesyonel Kategoride Salsa tarzı bir parça içinde karıştırılamaz. Kuba Tarzı başlayan bir dans gene Kuba, Cross-Body Lead Tarz başlayan bir dans gene Cross-Body Lead devam edecektir. Amator,Juniors,Seniors kategoride ise karısık salsa tarzi serbesttir.
AŞAĞIDAKİ KURALLAR SADECE PROFESYONEL
YARIŞMA İÇİN GEÇERLİDİR.
YARIŞMACILARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR
- Yarışmacı çiftlerden en az bir kişi TC. vatandaşı olmalıdır.
- Katılımcıların 2'sinin de en az 18 yaşindan gün almalari gerekmektedir.
- Önceki yil İzmir Salsa Kupası nda ilk 6' ya giren ciftler bu sene yapılacak yarışmada bir üst kategoriden katılmak zorundadırlar.
- Yarışmanın adil şartlar altında gerçekleşmesi adına çiftlerin katılacakları kategorileri organizasyon komitesi belirleyecektir.
- Ön elemede tüm yarışmacılar yarışma komitesinin belirlediği tek bir parçayla hep beraber dans ettikten sonra, kura ile belirlenen sırada komitenin seçtiği parçalarda ve daha küçük gruplarda dans ederek yarışacaklardır.Ancak ön elemelerde yarışmacı çift sayısı 5 çifti geçtiği taktirde,yarışmanın yapıldığı dans pistine göre, kura ile belirlenen gruplara bölünüp organizasyonun seçtiği parçalarda da dans edecekler.
- Yarışmacılar komite tarafından seçilen parçalarda kesinlikle free style dans etmek zorundadırlar .
- Tüm aşamalarda (final dahil) tüm çiftler bir açılış dakikası ve 1.5 dakikalik birlikte final yapacaklardir. Bu bir seremoni niteliğinde olacaktır.
- Son 6'ya kalan çiftler kendi seçtikleri parçalara 2.00' dakikayı geçmemek şartı ile tek başlarına son danslarını yapacaklardır.Salsa ve Mambo dışında herhangi bir müzik kullanılamaz( Örneğin Cumbia, Bomba, Bogaloo,Reggaeton gibi). Müziğin içinde herhangi bir efekt kullanılamaz.Aksi halde puan kırılacaktır.
- Hazırlanan koreografide maximum 3 ayrı parça mixlenebilir.
- Akrobatik hareketler, Lifts & Tricks kesinlikle yasaktır.Aksi takdirde çift diskalifiye olacaktır.
- Dansa On1 başlanıyorsa, tüm parça boyunca On 1 devam edilecektir, On2 başlanıyorsa tüm parça boyunca On2 devam edilecektir. Kuba Salsası başlayan bir koreografi aynı tarzda, Cross-Body Lead Tarzı başlayan bir koreografi aynı tarzda devam etmelidir.
- Yarışmacılar dansın karakterine uygun kıyafet giyeceklerdir, kot ve benzeri kıyafetlerle katılamazlar aksesuar (baston, zil vs.) kullanamazlar.
- Çiftlerin bay-bayan olma zorunluluğu vardır.
- Değerlendirme : Jüri üyeleri değerlendirmeyi aşağıda yazılı kriterlere göre yapacaktır.
|
a-Artistik İzlenim
b- Teknik
|
Yarışmaya başvurular, www.salsacumhuriyetkupasi.com sitesindeki kayit bölümüne 6 Aralık 2006 saat: 19.00'a kadar kayıt yaptırılmasından sonra, yarısma gunu doldurulan form ve katılım ücreti olan kişi başı 30 Ytl nin nakit olarak ödenmesi,ve yarışma komitesinin kabulu ile gerçekleşecektir.
- Yarışmacılar ön elemenin, ve hak kazanırlarsa finalin yapılacağı yerde, yarışma saatinden (60) dakika once çift olarak hazır bulunmak mecburiyetindedir. 60 dakika once hazır olmayan çiftler ön eleme veya finallerden elenecektir.
- Her katılımcıya, katılım sertifikası verilecektir. Yarışma basın ve yayın hakları ORGANİZATÖR' e aittir. Sonuçlar final gecesi açıklanacaktır. Elemeler ve finalde oylama açık olarak yapılacaktır
- Yarışmaya katılım formlarını doldurup,katılım ücretlerini ödeyip, yarışmaya katılmaya kabul edilmeyen çiftlerin ücretleri iade edilecektir.
- Yarışmada ilk 6'e giren çiftler ve grupların yarışma akabindeki 6 ay süresi boyunca organizasyon komitesinin bilgisi dışında show larını hiçbir şekilde sergileyemiyeceklerdir.Aksi takdirde cezayi işlemin başlatılacağını kabul eder.
- Yarışma katılım ücreti kişi başı 30 ytl dir.Birden fazla kategoride yarışacak yarışmacılar( örneğin amatör, semi-prof ve prof. de yarışıp Show Salsa yada girecek olan) sadece bir kez katılım ücreti ödeyecektir.)
Yarismacilara aksamki parti girisi ucretsizdir. - Profesyonel Kategoride Salsa tarzı bir parça içinde karıştırılamaz. Kuba Tarzı başlayan bir dans gene Kuba, Cross-Body Lead Tarz başlayan bir dans gene Cross-Body Lead devam edecektir. Amator,Juniors,Seniors kategoride ise karısık salsa tarzi serbesttir.
KURALLAR |
||
AŞAĞIDAKİ KURALLAR SADECE SHOW SALSA İÇİN GEÇERLİDİR.
|
a-Artistik İzlenim
b- Teknik
|
Yarışmaya başvurular;Hale Oktay Dans Okulu na doğrudan faks; e-mail ya da yüz yüze metodlar kullanılarak 19 Nisan 2007 saat: 19.00'a kadar yapılacak ve önkayıt yaptırılması ile birlikte kişi başı 30 YTL nin nakit olarak elden ya da banka havalesi yoluyla ödenmesi,ve yarışma komitesinin yarışmacıyı kabulü ile gerçekleşecektir.
- Yarışmacılar ön elemenin, ve hak kazanırlarsa finalin yapılacağı yerde, yarışma saatinden (60) dakika once çift olarak hazır bulunmak mecburiyetindedir. 60 dakika once hazır olmayan çiftller ön eleme veya finallerden elenecektir.
- Her katılımcıya, katılım sertifikası verilecektir. yarışma basın ve yayın hakları ORGANİZATÖR' e aittir. sonuçlar final gecesi açıklanacaktır. elemeler ve finalde oylama açık olarak yapılacaktır.
- Yarışmaya katılım formlarını doldurup,katılım ücretlerini ödeyip, yarışmaya katılmaya kabul edilmeyen çiftlerin ücretleri iade edilecektir.
- Yarışmada ilk 6'e giren çiftler ve grupların yarışma akabindeki 6 ay süresi boyunca organizasyon komitesinin bilgisi dışında show larını hiçbir şekilde sergileyemiyeceklerdir. Aksi takdirde cezayi işlemin başlatılacağını kabul eder.
- Yarışma katılım ücreti kişi başı 30 ytl dir.Birden fazla kategoride yarışacak yarışmacılar( örneğin amatör, semi-prof ve prof. de yarışıp Show Salsa yada girecek olan) sadece bir kez katılım ücreti ödeyecektir.)
Yarismacilara aksamki parti girisi ucretsizdir. - Profesyonel Kategoride Salsa tarzı bir parça içinde karıştırılamaz. Kuba Tarzı başlayan bir dans gene Kuba, Cross-Body Lead Tarz başlayan bir dans gene Cross-Body Lead devam edecektir. Amator
| < Önceki | Sonraki > |
|---|